Shantykoor Barend Fox

                           "welkom in de wereld van de shanties"

 19 augustus, Leidschendam

 Op de fotopagina vindt u een impressie van het festival Shanty's aan de Vliet in Leidschendam. De eerste beschikbare foto's zijn inmiddels geplaatst.

 

 

 

 Op 5 en 6 augustus heeft ons koor opgetreden tijdens het Maritieme Festival In Bremen-Vegesack. Hier onder vindt u een compilatie van foto's en filmpjes gemaakt tijdens dit festival. 

Als je op de foto's klikt wordt de foto vergroot weergegeven.MET DROEFHEID, MAAR DANKBAAR WAT HIJ VOOR ONS KOOR HEEFT BETEKENT MAKEN WIJ KENBAAR DAT OP 27 MEI 2017, TEN GEVOLGE VAN EEN NOODLOTTIGE VAL, IS OVERLEDEN:


                WIM VAN ROOIJEN
In verband met deze droevige gebeurtenis is ons optreden in Heenvliet op zaterdag 3 juni geannuleerd. Op deze dag zullen wij afscheid nemen van Wim.


BEDANKT HANS!!!!

Vanmiddag was het tijd voor een officieel bedankje aan Hans van der Sluijs. Hans was voor ons koor vaak de reddende engel, zowel als accordeonist maar ook als dirigent, en dat vonden wij een reden om hem vandaag in het zonnetje te zetten. Dit gebeurde tijdens het Shantycafe van vandaag 16 april op het lichtschip aan de Wijnhaven in Rotterdam 

 

 Op 4,5 en 6 augustus 2017 is ons koor uitgenodigd om te komen optreden tijdens het Maritim-Festival in Bremen Vegesack.

 

Shantykoor Barend Fox is het shantykoor van de Brandweer Rotterdam-Rijnmond. Ons koor bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste zangers. We zingen in hoofdzaak shanties (werkliederen uit de tijd van de zeilvaart) maar brengen ook graag gezellige Nederlandse (Rotterdamse) en buitenlandse liedjes ten gehore die op alle facetten van het zeemansleven betrekking hebben. 

 


Heeft u na het bezoek aan deze site, zin om uw zangtalenten tot ontwikkeling te brengen en niet langer voor het publiek te verbergen, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij oefenen elke donderdagavond, tussen kwart voor acht en half elf, op de brandweerkazerne aan de Frobenstraat. Maak een afspraakje met de secretaris en kom een keertje bij ons kijken. U bent daar graag van harte welkom. Of kom eens kijken bij onze optredens. Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier op deze site.

 

!!!!!!!NIEUWSFLITSEN!!!!!!!

 

 

OPTREDEN in "DE DOELEN" op 6 NOVEMBER 2016

KORTE FOTO/FILM OVER ONS OPTREDEN IN DE DOELEN OP 6 NOVEMBER.

WORDT HARD AAN GEWERKT.

  

 


 

 

 


 

1 oktober 2016

SHANTYFESTIVAL SPIJKENISSE

 


Videograaf Roel van Deursen heeft een fantastische reportage gemaakt over het Shantyfestival van Spijkenisse, dat we u zeker niet willen onthouden.

 

Shantyfestival Bergen op Zoom 10-9-2016

 

 


De foto's zijn gemaakt door Werner Balzer.

 

SHANTYFESTIVAL ROTTERDAM 2016


 

 


 Even stukje terug in de tijd.......................


 

 

Even een straatje keren!!!!

 

 

 LAATST BIJGEWERKT: